Клима уреди

Клима уреди за Вашите станови, куќи или викендици;
Различни модели на клима уреди за канцеларии, ресторани, супермаркети, продавници итн.;
Големи системи, денес популарни како ВРФ или капацитет по потреба.
Ново , топлинска пумпа воздух воздух производ на Нибе , соодветна за греење дури и во време на Скандинавска зима , со температури надворешни и до -32Ц . Сега со можност да се приклучи на подно греење и бојлер за греење на санитарна топла вода